diumenge, 2 de novembre del 2008

Presentació del celler Oriol Rossell

El proper dimarts dia 11 de novembre, a les 8 del vespre, ens visitaran responsables del celler Oriol Rossell per tal de presentar-nos els productes que es poden trobar a la nostra botiga. Concretament, tastarem i comentarem dos vins i tres caves. Els vins que ens presentaran són Les Cerveres (un xarel·lo) i Rocaplana (un syrah), conegut dels nostres socis perquè l'hem seleccionat pel Club el mes d'0ctubre.
Els caves que ens presentaran elaborats a la seva propietat de can Cassanyes (a Sant Marçal) són el Brut, el Brut Nature i el Gran Reserva Brut Nature.
Els productes d'aquest celler han estat a la nostra botiga des de la inauguració i han tingut sempre bona acceptació entre els nostres clients i amics. Per això ens complau que ens acompanyin per comentar plegats els seus productes. Podrem saber de primera mà com treballen i quins objectius persegueixen en els seus vins.
Si us interessa d'assistir-hi, escriviu-nos a info@lluquet.cat o bé passeu per la botiga. El cost de l'activitat és de 12 euros, 10 per als socis, i rebreu d'obsequi una ampolla d'Oriol Rossell Brut Nature.