divendres, 17 d’octubre del 2008

Presentació i tast de Vins El Cep

Tot i l'estreta relació que tenim a Lluquet amb Vins El Cep, encara no els havíem convidat a fer una presentació dels seus productes a la nostra botiga.
Ha arribat el moment i el proper dimarts dia 28 d'octubre, qui ha estat l'enòloga els últims 12 anys d'aquesta empresa, l'hortonenca Núria Vilalta ens acompanyarà per presentar alguns dels productes que elaboren. Tindreu ocasió de preguntar sobre els "misteris" del cava: la diferència entre un Brut i un Brut Nature, el secret del licor d'expedició, els llevats de la segona fermentació, quina diferència hi ha entre un Reserva i un Gran Reserva, els caves ecològics i el que aviat serà una novetat: el cava biodinàmic! Conversarem sobre això i sobre allò que vulgueu plantejar-li. Recordeu que el vi Ull de Llebre de L'Alzinar que vam escollir a l'agost era d'aquesta bodega.
La Núria és qui controla aquest procés des de l'entrada del raïm, fins a la sortida al mercat dels caves L'Alzinar i Marquès de Gelida.
De fet, serà el primer tast exclusivament de caves que haurem fet a la botiga. Cert és que alguns dels cellers que ens han visitat han presentat vins i caves, però aquesta vegada ens volem centrar exclusivament en el cava.
Si hi esteu interessats, apunteu-vos aviat que disposem només d'un màxim de 12 places! Recordeu, serà el dimarts dia 28 d'octubre a les 8 del vespre, al preu de 12 euros (10 per als socis).