dimarts, 26 d’agost del 2008

Què us ha semblat la tria de l'agost?

Aquest mes amb clara vocació vacacional, també ens hem donat una mica de vacances i hem anat una mica més tard del compte amb això de les tasques col·laterals de la botiga, com és el manteniment del web i del recentment estrenat blog.
Però no ens volem estar de demanar-vos què us han semblat els dos vins escollits per a aquest mes.
Per això obrim aquest nou post, amb la voluntat que debateu sobre l'encert o no de la tria.
Per Festa Major ens va semblar el moment adient per seleccionar per primera vegada un cava. I com que ja feia uns mesos que els amants del vi negre no teníeu cap ampolla, vam pensar que era un bon moment per tornar a seleccionar-ne. Perquè malgrat la calor de l'agost, amb els rostits de festa major, segur que un negre s'hi adeia. Ah, encara que a la foto d'aquí al costat, surti amb l'etiqueta antiga, el vi és l'ull de llebre de l'Alzinar, que vam seleccionar coincidint amb un canvi de disseny per fer-lo més actual.
Què us han semblat?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Gil,

Doncs al meu parer la tria ha estat excel·lent. L'Alzinar, amb un cop de fred entrava molt bé amb un mar i muntanya que va fer la senyora. El Gramona, va durar poc a la nevera, amb el calor de la primera setmana d'agost el vam fer desaparèixer acompananyt un Bismark de la Confiança. A veure amb que ens sorprens el més que entrem...

Frank

Anònim ha dit...

Doncs el negre de l Alzinar demostra un cop mes que es poden fer negres amb cos al Penedes... estic content d'haver-lo descobert i de que encara que sigui estiu n hagi pogut fruir força.
El cava, darrerament a casa va de baixa, i un mes despres encara no l hem encetat,... jo crec que això va per temporades, i aquesta d'estiu prioritzem els blancs,...

Jaume