diumenge, 3 d’agost del 2008

Comentem la selecció de juliol?

Tot i que ja estem en ple mes d'agost i molts de vosaltres ja heu passat a recollir el lot d'aquest mes, el que segur que la majoria ja teniu a casa és la selecció del mes de juliol. I confio que ja hagueu obert alguna de les ampolles del mes passat!

Per als mesos més calorosos vam triar un parell de vins d'agulla: el Blanc Pescador Premium i el Curial Moscato d'Asti.

Voleu comentar-nos què us han semblat?

4 comentaris:

Rita ha dit...

Enhorabona per la iniciativa d'obrir un espai comú d'opinió i comunicació.
De la selecció de juliol vull comentar l'excel·lència del Blanc Pescador. El vam compartir amb uns amics, tot sopant a la fresca, i l'opinió generalitzada va ser que es un vi suau i lleuger... d'aquells que "entren molt bé". Posat en una copa freda (no sé si és massa adient o no fer-ho)per conservar-ne la frescor, el vam trobar molt i molt bo.

Daniel García Peris ha dit...

M'equivoco o el moscat de Mas Ferrant és un "vi de postres"? l'hem obert per sopar però no ens ha acabat d'encaixar. Amb que aniria bé?

Lluquet ha dit...

No t'equivoques: és un vi de postres. D'una graduació molt baixa: 4'5 graus, ideal doncs per a veure fresquet a l'estiu, recomanàvem prendre'l amb postres de xocolata o veure'l a copes a mitja tarda. Té un punt d'agulla, molt poc accentuat.
Una aposta més atrevida seria combinar-lo amb un foie, com faríem amb un tokaji.
Recorda que la nota de cata que posem, si l'has extraviada, està publicada a la web www.lluquet.cat.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Agraeixo la iniciativa d'un blog per poder comentar vins i més amb aquells que ens coneixem i ens aquells que aviat ho farem. La selecció del mes m'ha ajudat a tastar coses que d'iniciativa pròpia no ho faria,... cadascu te tendencia allò que li agrada més,... i mai hagués tastat un moscato d'asti... bon aperitiu,... un altre dia m'excediré más amb els comentaris, però ara que això és incipient, comencem be,...+jaume