dissabte, 8 d’agost del 2009

L'agost és festa major

L'agost és la festa major de Gelida... i la de Sant Llorenç i la de bona part dels municipis de Catalunya.
Per això al Lluquet ens posem d'etiqueta. Perquè la festa major també es mereix una selecció major, una selecció de nivell alt, com de nivell superior seran les festes que viurem aquest mes.
Pels rostits, pels canelons... per aquells plats que s'elaboren especialment per dies assenyalats, un negre que estarà a l'alçada és aquest Mas de Subirà, un priorat que assoleix un grandíssim nivell sense tenir un preu privatiu, per ser de la zona d'on prové. Un vi que estem segurs que tindreu en compte en endavant. Per cert, és la primera vegada que seleccionem un priorat i, de debò, pensem que hem trigat però que l'espera valia la pena.
La segona ampolla que us posem és un clàssic de la botiga, segurament el producte més venut al llarg d'aquest any i mig que portem oberts. Una aposta segura, coneguda i contrastada, que avalem per gust i experiència, el Brut Nature del Marquès de Gelida. Un cava gran reserva que també podreu treure amb el cap ben alt en qualsevol dels àpats d'aquests dies.
Bona festa major a tothom!
I si us queda temps, entre les vacances i les festes majors, digueu-nos si esteu d'acord o no amb nosaltres!

1 comentari:

Josep M Comajuncosas ha dit...

Avui dilluns de Festa Major hem obert amb la família el cava Marquès de Gelida Brut Nature Gran Reserva 2003.
Un cava molt interessant, de color intens i amb molt de cos, em recorda un Allegro de Gramona per exemple, cosa lògica amb un reserva de 4 anys, amb unes aromes a barrica i avellana torrada molt lleugers i agradables, i una bombolla correcta, uniforme però un xic excessiva en la meva opinió, per un cava d'aquesta antigüetat.
Clarament recomanable per a celebracions especials, i tot i que jo m'estic afeccionant més a caves amb major acidesa i frescor, és un absolut plaer gaudir d'un Gran Reserva com aquest!