divendres, 20 de març del 2009

Activitat del mes de març

Us presentem l'activitat d'aquest mes. L'hem organitzada per l'últim dia del mes de març, el dimarts 31, com sempre, a les 8 del vespre al Lluquet. HEM POSTPOSAT EL TAST A DISSABTE, DIA 4 D'ABRIL A LA MATEIXA HORA.
En aquesta ocasió, proposem tastar les quatre varietats del cava: macabeu, xarel·lo, parellada i chardonnay per separat. És a dir, quan bevem un cava, acostuma a estar fet a partir d'un cupatge d'aquestes quatre varietats. Cada celler decideix quin percentatge
de cadascuna d'aquestes varietats posa en els seus caves. Algunes marques fan constar aquest percentatge a la contraetiqueta.
Però, què aporta cada varietat?
Mont-ferran ha fet cava 100% monovarietal, que ens permetrà saber quina és l'aportació que fa cada varietat de raïm al cava que ens agrada. Vaja, que sabrem perquè ens agrada més un cava que un altre. Potser serà perquè predomina la varietat que ens agrada més.
L'enòleg Carles Càrpio, amb qui ja vam fer l'activitat del mes de febrer, tornarà a acompanyar-nos per comentar les diferències.
Si us interessa, poseu-vos en contacte amb nosaltres, perquè les places són limitades. El preu de l'activitat és de 18 euros, 15 si sou socis.

1 comentari:

Lluquet ha dit...

ATENCIÓ!
Aquest tast s'ha ajornat per al dissabte dia 4 d'abril, a les 8 del vespre.

Lluquet